Alarm horloge ouderen

Hier ben je >

Het alarmhorloge voor ouderen

Ben je op zoek naar een alarmhorloge voor ouderen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Ons alarmhorloge werkt zowel in Nederland als alle EU-landen. Daarnaast zijn ze zeer gebruiksvriendelijk en is er geen installatie nodig. Direct klaar voor gebruik dus! Het alarmhorloge is voorzien van een SOS-knop en kan de locatie van de persoon bepalen. Je bent dus overal en altijd veilig.

Ons alarmhorloge

Het alarmhorloge van Wuzzi Alert is makkelijk te gebruiken. Daarom is deze enorm geschikt is voor ouderen. Onze Wuzzi Watch Indi is een modern horloge met een SOS-knop aan de zijkant. Daarnaast is hij straalwaterdicht en heeft een fijne siliconen polsband. De horloges kunnen eenvoudig worden opgeladen via een oplaadkabel. Wuzzi Alert zorgt voor een zeker en veilig gevoel. Met een druk op de knop is hulp altijd dichtbij.

Abonnementen voor alarmhorloges voor ouderen

Je kan een alarmhorloge voor ouderen kopen voor €150,- (Wuzzi Watch Orion) of €100,- (Wuzzi Watch Indi). Ook heb je de mogelijkheid om een alarmhorloge te huren.

Er zijn 2 verschillende abonnementen die wij hanteren:

  • Wuzzi Alert® Sociaal
    Bij een sociaal abonnement worden jouw contactpersonen een-voor-een afgebeld tot iemand de alarmoproep accepteert. Hierbij is jouw positie bekend en kan er met elkaar gesproken worden. Wuzzi Alert Sociaal kost €8,95 per maand, bij alarmering betaal je €0,18 per minuut.
  • Wuzzi Alert® Professioneel
    Bij een professioneel abonnement sta je 24 uur per dag en 7 dagen in de week- direct in contact met de centralist van onze alarmcentrale. In geval van een levensbedreigende situatie zal onze centralist acuut de 112-hulpdiensten inschakelen en een van jouw geregistreerde contactpersonen informeren. Wanneer de situatie niet levensbedreigend is zal onze centrale de contactpersonen een-voor-een afbellen. Wuzzi Alert Professioneel kost €13,95 per maand, bij alarmering betaal je €0,18 per minuut.

Onze klantenservice staat voor je klaar

Heb je vragen over een alarmhorloge voor ouderen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden graag al je vragen. Je kan ons bereiken door te bellen naar 088 800 77 88 of stuur een e-mail naar info@wuzzialert.com.

Vind en bestel jouw alarmhorloge

Bestel je alarmhorloge bij Wuzzi Alert®

Bij Wuzzi Alert® bestel je alles wat je nodig hebt voor een goed werkend alarmhorloge voor ouderen. Op deze manier kan je zorgeloos en snel gebruikmaken van onze producten.

alarmhorloge voor ouderen