Alarm horloge ouderen

Hier ben je >

Het alarmhorloge voor ouderen

Ben je op zoek naar een alarmhorloge voor ouderen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Ons alarmhorloge werkt zowel in Nederland als alle EU-landen. Daarnaast zijn ze zeer gebruiksvriendelijk en is er geen installatie nodig. Direct klaar voor gebruik dus! Het alarmhorloge is voorzien van een SOS-knop en kan de locatie van de persoon bepalen. Je bent dus overal en altijd veilig.

Ons alarmhorloge

Het alarmhorloge van Wuzzi Alert is makkelijk te gebruiken. Daarom is deze enorm geschikt is voor ouderen. Onze Wuzzi Watch Indi is een modern horloge met een SOS-knop aan de zijkant. Daarnaast is hij straalwaterdicht en heeft een fijne siliconen polsband. De horloges kunnen eenvoudig worden opgeladen via een oplaadkabel. Wuzzi Alert zorgt voor een zeker en veilig gevoel. Met een druk op de knop is hulp altijd dichtbij.

Abonnementen voor alarmhorloges voor ouderen

Je kan een alarmhorloge voor ouderen kopen voor €150,- (Wuzzi Watch Orion) of €100,- (Wuzzi Watch Indi). Ook heb je de mogelijkheid om een alarmhorloge te huren.

Er zijn 2 verschillende abonnementen die wij hanteren:

 • Wuzzi Alert® Sociaal
  Bij een sociaal abonnement worden jouw contactpersonen een-voor-een afgebeld tot iemand de alarmoproep accepteert. Hierbij is jouw positie bekend en kan er met elkaar gesproken worden. Wuzzi Alert Sociaal kost €9,95 per maand, bij alarmering betaal je €0,18 per minuut.
 • Wuzzi Alert® Professioneel
  Bij een professioneel abonnement sta je 24 uur per dag en 7 dagen in de week- direct in contact met de centralist van onze alarmcentrale. In geval van een levensbedreigende situatie zal onze centralist acuut de 112-hulpdiensten inschakelen en een van jouw geregistreerde contactpersonen informeren. Wanneer de situatie niet levensbedreigend is zal onze centrale de contactpersonen een-voor-een afbellen. Wuzzi Alert Professioneel kost €14,95 per maand, bij alarmering betaal je €0,18 per minuut.

Onze klantenservice staat voor je klaar

Heb je vragen over een alarmhorloge voor ouderen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden graag al je vragen. Je kan ons bereiken door te bellen naar 088 800 77 88 of stuur een e-mail naar info@wuzzialert.com.

Vind en bestel jouw alarmhorloge

Bestel je alarmhorloge bij Wuzzi Alert®

Bij Wuzzi Alert® bestel je alles wat je nodig hebt voor een goed werkend alarmhorloge voor ouderen. Op deze manier kan je zorgeloos en snel gebruikmaken van onze producten.

alarmhorloge voor ouderen

De meest gestelde vragen

Hieronder vind je de meest gestelde vragen over mobiel alarm Wuzzi Alert en de antwoorden op deze vragen.

Je kunt de Wuzzi Alert® dienstverlening of een Wuzzi Alert® startpakket op de volgende manieren bestellen.

 • In onze webshop
  Als je via onze webshop bestelt, vul je de benodigde gegevens online in. Je kunt het aankoopbedrag dan direct betalen via Ideal, Creditcard of Bankcontact. Achteraf betalen van je aankoopfactuur kan ook. Je ontvangt je aankoopfactuur per e-mail. Zodra wij je betaling ontvangen hebben, wordt het Wuzzi Alert startpakket® met Post.nl naar je verstuurd; en al de volgende werkdag als pakketje bij je bezorgt. Zodra je het nieuwe alarmapparaatje 2 uur hebt opgeladen, is deze direct klaar voor gebruik!
 • In een winkel
  Als je Wuzzi Alert® in een winkel aanschaft, zal een winkelmedewerker de benodigde gegevens rechtsreeks in ons systeem invoeren én activeren. Zodra je het Wuzzi Alert® Startpakket in de winkel hebt afgerekend is je alarmapparaatje – in het geval van een Sociaal abonnement – na 2 uur opladen van het alarmapparaatje direct klaar voor gebruik! Bij een Professioneel abonnement, kun je het alarmapparaatje gebruiken zodra je bericht hebt ontvangen dat je aansluiting is geactiveerd. Dit is binnen 24 uur na aanschaf!
 • Bestellen via een inschrijfformulier
  Als je via het papieren inschrijfformulier in onze folder bestelt, dan vul je alle benodigde gegevens in en stuur je deze op naar:

  Wuzzi Alert®
  t.a.v. klantenservice
  Postbus 3398
  4800 DJ Breda

  Na ontvangst wordt je inschrijfformulier door ons verwerkt en sturen we een aankoopfactuur naar je mailadres. Zodra wij je betaling via bankoverschrijving ontvangen hebben, wordt het Wuzzi Alert startpakket® met Post.nl naar je verstuurd. En al de volgende werkdag als pakketje bij je bezorgt. Zodra je het nieuwe alarmapparaatje 2 uur hebt opgeladen, is deze direct klaar voor gebruik!

De mobiele alarmapparaatjes van Wuzzi Alert® werken zowel binnen- als buitenshuis; en in heel Nederland en alle andere EU-landen! Onze alarmapparaatjes maken gebruik van alle mobiele netwerken en zoeken automatisch verbinding met het mobiele netwerk met het sterkste signaal.

Dankzij de GPS-functionaliteit op de Wuzzi Alert® alarmapparaatjes is de locatie van jou als gebruiker, eenvoudig te monitoren door je naasten via de Mijn Wuzzi app of het online klantenportaal Mijn Wuzzi. En ben je indien gewenst altijd vindbaar zijn voor je contactpersonen. Natuurlijk kan je deze vindbaarheids-functionaliteit ook uit (laten) schakelen als je dat prettiger vind.

Je kunt ook een veilige zone instellen dankzij de GPS-functionaliteit op de Wuzzi Alert® alarmapparaatjes. Denk hierbij aan een zone van de leefomgeving of een vaste wandel- of fietsroute. Wanneer de veilige zone verlaten wordt, worden de contactpersonen één-voor-één afgebeld met de melding wie de veilige zone op welke locatie verlaten heeft.

Sociaal abonnement
Nadat je SOS-knop hebt ingedrukt gaat alles volledig automatisch. Na enkele seconde hoor je de melding ‘Een moment geduld alstublieft’ ten teken dat het alarm is geactiveerd. Je hoort deze melding totdat één van je contactpersoon je alarmoproep heeft aangenomen. De contactpersoon hoort na het aannemen en accepteren van de alarmoproep, in een gesproken boodschap dat je gealarmeerd hebt; en waar je je op dat moment bevindt. Daarna kunnen jullie met elkaar praten.

Professioneel abonnement
Nadat je SOS-knop hebt ingedrukt gaat alles volledig automatisch. Na enkele seconde hoor je de melding ‘Een moment geduld alstublieft’ ten teken dat het alarm is geactiveerd. Vervolgens wordt de alarmoproep aangenomen door een van de centralisten van onze alarmcentrale. De centralist krijgt je locatie door en daarna kunnen jullie met elkaar praten.

Op al onze alarmapparaatjes zit de wettelijke garantietermijn van 24 maanden; op de batterij en accessoires zit een garantietermijn van 3 maanden. Deze garantie geldt bij normaal gebruik, schade door uw eigen handelen of dat van anderen valt nooit binnen de garantie.

Mochten er problemen zijn met een alarmapparaat, neem dan contact op met onze klantenservice via telefoonnummer +31 (0)88 – 800 77 88 of per e-mail via klantenservice@wuzzialert.com. Onze klantenservice zal altijd proberen om op afstand een zo nauwkeurige mogelijke analyse te maken om het ontstane probleem voor je op te lossen. Mocht dit niet lukken dan kan je het Wuzzi Alert® startpakket in een beschermde verpakking met begeleidend briefje onder vermelding van je naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres opsturen naar:

Wuzzi Alert
t.a.v. klantenservice
Postbus 3398
4800 DJ Breda

Na ontvangst zullen we zo snel mogelijk het probleem proberen te verhelpen en te bepalen of de eventuele schade onder de garantie valt. En mocht het nodig zijn dan zullen we altijd contact met je op nemen om samen de vervolgstappen te bespreken.