Alarmketting

Hier ben je >

Alarmketting

Ga voor een stijlvolle personenalarmering met een alarmketting. De Wuzzi Alert Pearl is zowel functioneel als elegant. Deze alarmketting is met een gewicht van slechts 30 gram het kleinste en lichtste alarmapparaatje in het assortiment van Wuzzi Alert. Dit maakt het een discrete en comfortabele keuze als je op zoek bent naar een betrouwbaar persoonlijk alarmsysteem. Of je nu binnen of buiten bent; de personenalarmering van Wuzzi Alert werkt altijd. Zo voel je je overal veilig.

Hoe werkt de alarmketting?

De Wuzzi Alert Pearl alarmketting heeft een discrete alarmknop aan de zijkant van het apparaat. In geval van nood kan de gebruiker eenvoudig op de knop drukken om het alarm te activeren. Tijdens de alarmering kan er met de contactpersonen en/of de alarmcentrale gesproken worden, wat zorgt voor een snelle en efficiënte communicatie in noodsituaties.

Dankzij de ingebouwde locatiebepaling weet de contactpersoon precies waar je bent. Dit wordt doorgegeven voordat het telefoongesprek begint, maar kan ook nog bekeken worden via de Wuzzi Alert app of via Mijn Wuzzi.

De voordelen

De Wuzzi Alert Pearl alarmketting biedt vele voordelen:

  1. Gebruiksvriendelijkheid: De producten van Wuzzi Alert zijn eenvoudig te bedienen met één duidelijke alarmknop.
  2. Geen installatie nodig: Er is geen installatie nodig voor de Wuzzi Alert producten. Zodra je de ketting ontvangt, is deze direct klaar voor gebruik.
  3. Binnen- en buitengebruik: Het Wuzzi Alert alarmsysteem werkt zowel binnen als buiten. Met een persoonsalarm van Wuzzi Alert ben je dus niet beperkt tot je huis.
  4. Altijd veilig: meerdere netwerk aanbieders, ook wel providers genoemd. De persoonsalarm apparaatjes van Wuzzi Alert maken daarbij altijd gebruik van de provider met het sterkste signaal zo heb jij altijd het beste bereik voor jouw veiligheid.
  5. Werkt in alle EU-landen: De Wuzzi Alert Pearl alarmketting werkt in alle EU-landen. Dus of je nu thuis bent of op vakantie in Spanje, je bent altijd veilig.
  6. Spatwaterdicht: De Wuzzi Alert Pearl alarmketting is spatwaterdicht. In de regen kun je dus nog steeds gebruik maken van het personenalarm.
 
alarmketting

 

 

 

 

Contact met Wuzzi Alert

Ben je van plan een alarmketting te kopen maar zit je nog met vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Je kan ons bereiken door te bellen naar 088 800 77 88 of stuur een e-mail naar info@wuzzialert.com. We staan klaar om al jouw vragen over onze alarmketting te beantwoorden. Je kunt onze producten gemakkelijk online bestellen en afrekenen. Heb je liever dat we een incasso sturen? Dat kan ook. Neem een kijkje in ons aanbod en bestel jouw favoriete alarmketting in onze webshop!

Vind en bestel jouw alarmketting

Alarmketting kopen bij Wuzzi Alert

Bekijk welk abonnement bij jou past. Het Sociaal abonnement verbind je direct door naar je contactpersoon. Met een Professioneel abonnement word je direct doorverbonden met onze alarmcentrale, die in geval van een levensbedreigende situatie direct 112 verbindt voor je inschakelt en één van je contactpersonen informeert.

personenalarmering