Alarmsysteem ouderen

Hier ben je >

Alarmsysteem voor ouderen

Het alarmsysteem voor ouderen van Wuzzi Alert is ontwikkeld voor en door zorgverleners en mantelzorgers. De dienstverlening is daarom compleet afgesteld op de wensen van de gebruiker, maar ook van de verzorger. Met één druk op de knop van het alarmsysteem sta je direct in contact met familie, je buurman of vrienden. Ook de Wuzzi Alert alarmcentrale kan gelden als jouw contactpersoon. Een enorm pluspunt is dat wij niet vast zitten aan één provider, waardoor je ook bij een storing gebruik kunt maken van het alarmsysteem voor ouderen.

Hoe werkt het?

Onze producten worden vaak gebruikt als alarmsysteem voor ouderen. Daarnaast is Wuzzi Alert ook geschikt voor (licht)dementerenden of geestelijk gehandicapten. Ons alarmsysteem voor ouderen is zeer eenvoudig in gebruik. Met één druk op de SOS-knop worden de ingestelde contactpersonen 1-voor-1 gebeld totdat iemand opneemt.

Ons assortiment bestaat uit de volgende producten:

Zowel binnen als buiten in gebruik

Het alarmsysteem voor ouderen van Wuzzi Alert werkt zowel binnen als buiten. Hierdoor heb je veel bewegingsvrijheid en blijft hulp altijd dichtbij door één druk op de alarmknop. Je kan op afstand met je contactpersoon praten en jouw positie is bekend dankzij de ingebouwde GPS. Met het alarmsysteem voor ouderen van Wuzzi Alert ben je altijd en overal veilig.

Vragen

Heb je vragen over ons alarmsysteem voor ouderen? Of twijfel je welke van de Wuzzi Alert producten het meest geschikt is voor jou of degene wie je verzorgt? Neem contact op! Wij helpen je graag verder. Wij zijn er voor mensen die op zoek zijn naar een oplossing waarbij veiligheid en vrijheid hand in hand gaan.