GPS sleutelhanger

Hier ben je >

GPS sleutelhanger online bestellen

Ben je op zoek naar een handige GPS sleutelhanger? Wuzzi Alert heeft een GPS sleutelhanger die aan de hand van satellieten werkt. Daarom kan je jouw GPS sleutelhanger ook buitenshuis gebruiken. Voor als je een wandeling gaat maken, de boodschappen gaat doen of als je de hond moet uitlaten. De GPS sleutelhanger van Wuzzi Alert is een kleine tracker die perfect geschikt is voor aan de rugzak of aan je sleutelbos. Zo weet je dat je altijd veilig bent!

Hoe werkt de GPS sleutelhanger?

De Wuzzi Alert Pebbles is de perfecte GPS sleutelhanger die verkrijgbaar is in 4 verschillende kleuren. Naast een GPS-functie heeft dit apparaatje namelijk ook een alarmknop waarmee je direct in contact kunt komen met de opgegeven contactpersonen.

Wuzzi Alert heeft een gratis smartphone app die je als contactpersoon kunt downloaden. De code waar de app om vraagt staat achterop de GPS sleutelhanger. Als je alles goed hebt ingevuld en de stappen hebt doorlopen, zie je vrijwel direct de precieze locatie van de Wuzzi Alert gebruiker afgebeeld op het scherm van jouw smartphone. Heb je geen smartphone? Dan kan je ook eenvoudig gebruik maken van Mijn Wuzzi.

Kosten

Je kan onze Wuzzi Alert GPS sleutelhanger kopen of huren. Hieronder leggen wij uit wat voor soort abonnementen wij hanteren.

  • Wuzzi Alert® Sociaal
    Bij een sociaal abonnement worden jouw contactpersonen een-voor-een afgebeld tot iemand de alarmoproep accepteert. Hierbij is jouw positie bekend en kan er met elkaar gesproken worden. Wuzzi Alert Sociaal kost €8,95 per maand, bij alarmering betaal jouw €0,18 per minuut.
  • Wuzzi Alert® Professioneel
    Bij een professioneel abonnement sta je 24 uur per dag en 7 dagen in de week- direct in contact met de centralist van onze alarmcentrale. In geval van een levensbedreigende situatie zal onze centralist acuut de 112-hulpdiensten inschakelen en een van jouw geregistreerde contactpersonen informeren. Wanneer de situatie niet levensbedreigend is zal onze centrale de contactpersonen een-voor-een afbellen. Wuzzi Alert Professioneel kost €13,95 per maand, bij alarmering betaal je €0,18 per minuut.

 

Vragen

Heb je vragen over hoe onze GPS sleutelhanger precies in zijn werk gaat? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder. Alles voor de veiligheid en vrijheid van jou en je naasten. Je kan ons bereiken door te bellen naar 088 800 77 88 of stuur een e-mail naar info@wuzzialert.com.