GPS tracker ouderen

Hier ben je >

GPS tracker voor ouderen

Ben je op zoek naar een GPS tracker voor ouderen die eenvoudig in bediening is? Voor jezelf of voor iemand anders? Wuzzi Alert is dé oplossing! Onze producten zijn voorzien van een simpele SOS-knop waardoor je met één druk op de knop met elkaar kan communiceren. Dankzij de GPS tracker kan je als contactpersoon direct zien en horen waar iemand zich bevindt, waardoor hulp snel onderweg is.

 

De producten van Wuzzi Alert

Wij bieden verschillen GPS trackers voor ouderen aan. Zo kan je kiezen voor een alarm in de vorm van een horloge. De Wuzzi Watch Orion en Wuzzi Watch Indi zien eruit als gewone horloges, maar zijn voorzien van een SOS-knop en GPS tracking. Daarnaast kan je ook kiezen voor Wuzzi Alert Pebbles, verkrijgbaar in vier verschillende kleuren. Dit kleine apparaatje kan aan een broekriem of om de hals gedragen worden. Door het kleine formaat kan je het ook als sleutelhanger gebruiken.

 

Het grootste voordeel van onze GPS trackers voor ouderen is dat ze zowel binnen als buiten gebruikt kunnen worden. Wij zijn niet aangesloten bij één mobiel netwerk of aanbieder, maar bij alle mobiele netwerken Het apparaat wordt automatisch verbonden met de aanbieder met het beste bereik. Hierdoor ben je altijd en overal veilig.

 

Abonnementen

Onze GPS trackers voor ouderen zijn verkrijgbaar in combinatie met 2 verschillende abonnementen:

Wuzzi Alert® Sociaal

Bij een sociaal abonnement worden uw contactpersonen een-voor-een afgebeld tot iemand de alarmoproep accepteert. Hierbij is uw positie bekend en kan er met elkaar gesproken worden. Wuzzi Alert Sociaal kost 8,95 Euro per maand, bij alarmering betaalt u 0,18 Euro per minuut.

 

Wuzzi Alert® Professioneel

Bij een professioneel abonnement staat u- 24 uur per dag en 7 dagen in de week- direct in contact met de centralist van onze alarmcentrale. In geval van een levensbedreigende situatie zal onze centralist acuut de 112-hulpdiensten inschakelen en een van uw contactpersonen informeren. Bij een niet levensbedreigende situatie zal onze centralist uw contactpersonen een-voor-een afbellen. Wuzzi Alert Professioneel kost 13,95 Euro per maand, bij alarmering betaalt u 0,18 Euro per minuut.

 

GPS tracker voor ouderen bestellen?

Enthousiast geworden over één van onze producten? Je kan onze GPS trackers voor ouderen hier bestellen. Er is geen installatie nodig, waardoor je Wuzzi Alert direct kunt gebruiken. Heb je vragen? Mail of bel ons gerust! Wij zijn bereikbaar op 088-8007788 of via klantenservice@wuzzialert.com.