Alarmsysteem ouderen

Hier ben je >

  • Home
  • /
  • Mobiel alarmsysteem voor ouderen

Mobiel alarmsysteem voor ouderen

Een mobiel alarmsysteem is een belangrijk en laagdrempelig hulpmiddel voor senioren die zelfstandig naar buiten willen zonder dat ze zich zorgen hoeven te maken over veiligheid. Wuzzi Alert biedt hier de oplossing voor. Onze producten hebben een eenvoudige mobiele alarmknop waarmee je snel kunt praten met je contactpersoon (die je vooraf hebt opgegeven). Dankzij de ingebouwde GPS-tracker is je hulplocatie ook bekend en wordt deze automatisch naar je contactpersoon verzonden zodra jij alarmeert. Hierdoor kan de hulp ook werkelijk naar je toe komen als dat nodig is!

Onze mobiele alarmsystemen

Een mobiel alarmsysteem voor senioren is ontworpen om mensen een extra geruststelling te bieden. Vraag altijd en overal hulp als dat nodig is met onze alarmsystemen, die subtiel zijn vormgegeven in de vorm van een halsketting of horloge. Zo is de Wuzzi Alert® Pearl een klein en licht alarmapparaatje dat als halssieraad gedragen kan worden. Ook is het mogelijk om een mobiel alarmsysteem als horloge te dragen met onze Wuzzi Watch Indi. Op die manier heb je altijd een alarmknop binnen handbereik.

GPS tracker

Voor een seniorenalarm is het belangrijk dat je er snel je exacte locatie mee kunt doorsturen. Dit kan een groot verschil maken in noodsituaties en zorgt ervoor dat je snel hulp krijgt. Met een druk op SOS-knop verbind je je snel met je vooraf ingestelde contactpersoon. Je kunt vervolgens aan je contactpersoon vertellen wat er is gebeurd. Dankzij de GPS-tracker op het alarmapparaatje is je hulplocatie ook bekend en wordt deze bij alarmering automatisch doorgestuurd naar je contactpersoon. Het mobiele alarmsysteem is namelijk zo ontworpen dat het eenvoudig te gebruiken is, zodat iedereen het kan gebruiken, ongeacht je leeftijd of technische kennis.

Abonnementen

Onze mobiele alarmsystemen voor ouderen zijn verkrijgbaar in combinatie met 2 verschillende abonnementen:

1. Wuzzi Alert Sociaal

Om ervoor te zorgen dat je in noodsituaties altijd een contactpersoon bereikt, worden bij het abonnement Wuzzi Alert® Sociaal je contactpersonen één voor één gebeld tot iemand de alarmoproep accepteert. Hierbij is je locatie bekend en kan er met elkaar gesproken worden.

Wuzzi Alert Sociaal kost € 9,95 per maand, bij alarmering betaal je € 0,10 per minuut gesprekskosten.

2. Wuzzi Alert Professioneel

Bij een Professioneel abonnement sta je 24 uur per dag en 7 dagen in de week direct in contact met de centralist van onze alarmcentrale. In geval van een levensbedreigende situatie zal onze centralist acuut de 112-hulpdiensten inschakelen en een van je contactpersonen informeren. Bij een niet levensbedreigende situatie zal onze centralist je contactpersonen één voor één afbellen.

Wuzzi Alert Professioneel kost € 14,95 per maand, bij alarmering betaal je € 0,10 per minuut gesprekskosten.

 

Mobiel alarmsysteem aanschaffen

Is een Wuzzi Alarm iets voor jou of voor een naaste van je? Via het productenoverzicht kun je eenvoudig het gewenste product bestellen met de juiste abonnementsvorm. Heb je vragen? Bekijk de veel gestelde vragen of neem contact op via 088 – 8007788 of klantenservice@wuzzialert.com. We helpen je graag!