Noodknop ouderen

Hier ben je >

Noodknop voor ouderen

Een noodknop kan ouderen een mogelijkheid bieden om nog wat langer te genieten van je zelfstandigheid. Zo kunnen ze nog zelfstandig blijven wonen of een klein boodschapje zelf doen. Met Wuzzi Alert zijn ze namelijk altijd traceerbaar en is hulp slechts met één druk op de knop te bereiken. Een noodknop zorgt voor een veilig gevoel voor ouderen én hun geliefden.

Hoe werkt het?

In geval van nood of paniek kan de noodknop ingedrukt worden. Vervolgens wordt er direct contact gelegd met je contactpersonen. Deze kan je zelf instellen, bijvoorbeeld: familie, vrienden of buren. Ook is er een mogelijkheid om met onze eigen alarmcentrale in contact te komen. Alle Wuzzi Alert producten werken zowel binnen als buiten. Tijdens een rondje wandelen of het doen van een boodschap kan je dus altijd gebruik maken van de noodknop. Hierdoor ben je altijd en overal veilig.

De producten van Wuzzi Alert zijn zeer gebruiksvriendelijk doordat je ze kan bedienen met één enkele knop. Daarnaast is er geen installatie nodig waardoor de producten direct klaar zijn voor gebruik. 

De abonnementen voor noodknop voor ouderen

Onze noodknop voor ouderen werkt met een abonnement. Hierdoor heb je altijd en overal bereik. Wanneer je het product hebt gevonden dat het beste bij je past, kan je vervolgens kiezen uit de volgende abonnementen: 

  • Wuzzi Alert® Sociaal
    Bij een sociaal abonnement worden jouw contactpersonen een-voor-een gebeld tot iemand de alarmoproep accepteert. Hierbij is jouw locatie bekend en kan er met elkaar gesproken worden. Wuzzi Alert Sociaal kost €8,95 per maand, bij alarmering betaal je €0,18 per minuut.
  • Wuzzi Alert® Professioneel
    Bij een professioneel abonnement sta je 24 uur per dag en 7 dagen in de week direct in contact met de centralist van onze alarmcentrale. In geval van een levensbedreigende situatie zal onze centralist acuut de 112-hulpdiensten inschakelen en een van jouw geregistreerde contactpersonen informeren. Wanneer de situatie niet levensbedreigend is, zal onze centrale de contactpersonen een-voor-een afbellen. Wuzzi Alert Professioneel kost €13,95 per maand, bij alarmering betaal je €0,18 per minuut.

 

Beide abonnementen zijn per maand opzegbaar.

Onze klantenservice

Heb je vragen over een noodknop voor ouderen? Neem dan gerust contact met ons op. Je kan ons bereiken door te bellen naar 088 800 77 88 of stuur een e-mail naar info@wuzzialert.com. Wij beantwoorden graag al jouw vragen.

Vind en bestel jouw noodknop

Bestel je noodknop voor ouderen bij Wuzzi Alert®

Bij Wuzzi Alert® bestel je alles wat je nodig hebt voor een goedwerkende mobiele noodknop voor ouderen in één keer. Op deze manier kan je zorgeloos en snel gebruikmaken van onze producten.

noodknop voor ouderen