Hoe kunt u een personenalarmering aanvragen?

Hier ben je >

  • Home
  • /
  • Blogs
  • /
  • Hoe kunt u een personenalarmering aanvragen?

Hoe kunt u een personenalarmering aanvragen?

U kunt zelf een personenalarmering aanvragen, maar dit kan ook door de lokale zorgorganisatie aangevraagd worden waar u (of de gebruiker) bij ingeschreven staat. In sommige gevallen kan het weken duren voordat een personenalarmering daadwerkelijk geïnstalleerd wordt. Dat is bij Wuzzi Alert niet het geval. Zodra wij een aanvraag hebben ontvangen, zorgen wij ervoor dat de personenalarmering de volgende dag direct gebruiksklaar wordt afgeleverd.

 

Soorten personenalarmering

Er zijn verschillende soorten personenalarmeringen. Zo kunt u kiezen voor de handige en compacte Wuzzi Alert Pebbles, welke ook als ketting of sleutelhanger gedragen kan worden. Daarnaast bieden wij 2 soorten Wuzzi Watches aan. Beiden beschikken over een alarmknop en GPS-tracker, maar kunnen ook als regulier horloge gebruikt worden.

 

Wuzzi Alert personenalarmering aanvragen

U kunt de personenalarmering van Wuzzi Alert eenvoudig via onze website bestellen. Wij kunnen u hierbij ook telefonisch assisteren. Ook kan de personenalarmering van Wuzzi Alert bekeken en aangeschaft worden bij de aangesloten winkels. Na activatie in de winkel is het een kwestie van opladen, waarmee de personen alarmering actief wordt.