Seniorenalarm

Hier ben je >

Seniorenalarm

Het seniorenalarm van Wuzzi Alert zorgt voor een veilig gevoel op je oude dag. Het alarm van Wuzzi Alert werkt overal, of je nu thuis op de bank zit of in de tuin aan het werk bent. Wandel je graag met de hond of fiets je graag een rondje? Wuzzi Alert zorgt overal en altijd voor een zeker en veilig gevoel.

Hoe werkt het?

Het seniorenalarm van Wuzzi Alert werkt zowel binnen- als buitenshuis. In geval van nood druk je op de alarmknop van het apparaat. Hierna wordt er direct contact gelegd met jouw contact personen. Bijvoorbeeld je familie, buren of vrienden. Zo kan je eenvoudig met elkaar communiceren. Ook is je locatie na het indrukken van de alarmknop direct bekend bij jouw contactpersoon of de Wuzzi Alert-alarmcentrale. Met één druk op de knop is hulp dus altijd dichtbij!

Producten zijn in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar.

Wuzzi Alert abonnementen

Bij Wuzzi Alert® kun je het seniorenalarm zowel kopen als huren. Wuzzi Alert® kent namelijk twee verschillende soorten abonnementen:

  • Wuzzi Alert® Sociaal
    Bij een sociaal abonnement worden jouw contactpersonen een-voor-een afgebeld tot iemand de alarmoproep accepteert. Hierbij is je locatie bekend en kan er met elkaar gesproken worden. Wuzzi Alert Sociaal kost €8,95 per maand, bij alarmering betaal uw €0,18 per minuut.
  • Wuzzi Alert® Professioneel
    Bij een professioneel abonnement sta je 24 uur per dag en 7 dagen in de week direct in contact met onze alarmcentrale. In geval van een levensbedreigende situatie zal onze centralist de 112-hulpdiensten inschakelen en de geregistreerde contactpersonen informeren. Wanneer de situatie niet levensbedreigend is, zal onze centrale de contactpersonen een-voor-een afbellen. Wuzzi Alert Professioneel kost €13,95 per maand, bij alarmering betaalt u €0,18 per minuut.

Erg gebruiksvriendelijk

Ons senioren alarm is zeer gebruiksvriendelijk. Direct na het kopen of huren van het seniorenalarm is deze klaar voor gebruik. Een bijkomend voordeel: het abonnement is per maand opzegbaar. Wuzzi Alert is niet zomaar een alarm. Het seniorenalarm is verkrijgbaar in veel verschillende uitvoeringen.

Zo kan je kiezen voor de Wuzzi Alert Pebbles: een klein formaat alarmknop die om de hals of aan de broek gedragen kan worden. Daarnaast bieden wij ook alarmhorloges aan. Deze horloges zijn erg discreet en zijn uitgerust met een handige alarmknop aan de zijkant. 

Echt altijd bereik

Wij garanderen altijd bereik. We werken namelijk samen met meerdere providers. Zo schakelen al onze producten direct over naar de provider die op dat moment het beste bereik biedt. Zo voorkomen we dat het bereik wegvalt, mocht een provider storing hebben. Ook als je van locatie verplaatst, schakelt je apparaat automatisch over naar de beste provider op die locatie. Het seniorenalarm is dus ook perfect voor de personen die nog wel eens buitenshuis gaan wandelen.

Vragen

Heb je vragen over het seniorenalarm van Wuzzi Alert? Geen probleem, wij helpen je graag. Je kunt ons eenvoudig telefonisch bereiken. Wil je liever niet bellen? Je kunt ons ook altijd een mailtje sturen.

 Onze producten zijn eenvoudig te bestellen in onze webshop. Het is daarnaast ook mogelijk om de bestelling telefonisch te doen. Wanneer je online bestelt, kan je kiezen voor een directe online betaling of betaling via een factuur. Vind je het fijn om het seniorenalarm eerst in het echt te zien? Wuzzi Alert is ook in verschillende winkels verkrijgbaar!