Waarom u geen seniorenalarm zonder abonnement moet aanschaffen

Hier ben je >

  • Home
  • /
  • Blogs
  • /
  • Waarom u geen seniorenalarm zonder abonnement moet aanschaffen

Waarom u geen seniorenalarm zonder abonnement moet aanschaffen

Denkt u erover om een seniorenalarm zonder abonnement te kopen? Dan kunt tegen een aantal problemen aanlopen waar u misschien niet van tevoren aan heeft gedacht. In dit blogartikel leggen wij u uit waarom het verstandig is om een seniorenalarm met een abonnement aan te schaffen.

 

Geen beltegoed = geen bereik

In geval van een alarmsituatie wilt u altijd kunnen alarmeren. Wanneer u een seniorenalarm koopt zonder abonnement, dan dient er altijd voldoende beltegoed aanwezig te zijn, anders werkt het alarm niet. Dat kan natuurlijk niet de bedoeling zijn. Een ander risico is dat als het beltegoed niet op tijd wordt opgewaardeerd en dat hiermee het telefoonnummer komt te vervallen en er ook geen dienstverlening is. De meeste seniorenalarmen zonder abonnement geven ook geen melding van onvoldoende beltegoed, waardoor u er zelf goed op moet letten. Met een abonnement hoeft u hier niet over na te denken en bent u altijd en overal bereikbaar.

 

Seniorenalarm met goedkoop abonnement

Het mobiele alarm van Wuzzi Alert is al verkrijgbaar met een abonnement vanaf 8,95 Euro per maand. In geval van een alarmsituatie komen er gesprekskosten bij van 18 cent per minuut. Doordat het abonnement altijd per maand opzegbaar is, zit u ook niet vast aan bepaalde abonnementskosten. Wanneer u het seniorenalarm met abonnement te duur vindt of als u hem niet meer nodig heeft, kunt u het abonnement gewoon opzeggen.

 

Daarom kiest u voor Wuzzi Alert

Van origine is ons mobiele seniorenalarm samen met gebruikers en hun familie/ naasten ontwikkeld. De wens is er altijd geweest om een altijd werkende dienstverlening te leveren. Hierdoor bieden wij ons seniorenalarm alleen in combinatie met een abonnement aan. Op deze manier kunnen wij het beste bereik garanderen. Benieuwd naar ons assortiment van seniorenalarmen? Bekijk ze in onze keuzehulp en bestel eenvoudig telefonisch of online.