SOS knop

Hier ben je >

De SOS knop, overal een veilig gevoel

Op zoek naar een SOS knop voor persoonsalarmering? Met het mobiel alarm van Wuzzi Alert® ben je altijd en overal veilig. Makkelijk in gebruik en geschikt voor zowel jong als oud. Met de handige SOS knop van Wuzzi Alert® voel jij je overal veilig. Bij calamiteiten stel je snel en gemakkelijk jouw familie of onze alarmcentrale op de hoogte.

Onze producten zijn eenvoudig te bestellen in onze webshop. Wanneer je online bestelt, kun je kiezen voor een directe online betaling of betaling via een factuur. Wil je liever persoonlijk contact? Het is mogelijk je bestelling telefonisch aan ons door te geven. Wil je onze Wuzzi Alert® alarmen eerst in het echt bekijken? Wuzzi Alert® is ook verkrijgbaar in een winkel bij jou in de buurt!

Producten zijn in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar.

Wat is een SOS knop?

Bij calamiteiten druk je snel en eenvoudig op de SOS knop. Je staat dan direct in contact met jouw familie of onze alarmcentrale. Tevens wordt jouw locatie na het indrukken van de SOS knop meteen met ons gedeeld. Zo kunnen de alarmdiensten snel en adequaat handelen. Met één druk op de knop is hulp dus altijd dichtbij!

We kunnen ons voorstellen dat je buitenshuis niet met een groot alarm op zak wil lopen. Daarom kies je voor de ‘Wuzzi Alert® Pebbles’: een klein formaat alarmknop die om de hals of aan de broek gedragen kan worden.

Daarnaast bieden wij ook alarmhorloges aan. Deze horloges zijn erg discreet en zijn uitgerust met een handige alarmknop aan de zijkant. Een ander onopvallend alternatief is de ‘Wuzzi Alert® Pearl’.

Wuzzi Alert® abonnementen

Bij Wuzzi Alert® kun je de SOS knop zowel kopen als huren. Een bijkomend voordeel: alle abonnementen zijn per maand opzegbaar. Wuzzi Alert® kent twee verschillende soorten abonnementen:

  • Wuzzi Alert® Sociaal
    Bij een sociaal abonnement worden jouw contactpersonen een-voor-een afgebeld tot iemand de alarmoproep accepteert. Hierbij is je positie bekend en kan er met elkaar gesproken worden. Wuzzi Alert Sociaal kost €8,95 per maand, bij alarmering betaal uw €0,18 per minuut.

  • Wuzzi Alert® Professioneel
    Bij een professioneel abonnement sta je 24 uur per dag en 7 dagen in de week direct in contact met de centralist van onze alarmcentrale. In geval van een levensbedreigende situatie zal onze centralist de 112-hulpdiensten inschakelen en je de geregistreerde contactpersonen informeren. Wanneer de situatie niet levensbedreigend is, zal onze centrale de contactpersonen een-voor-een afbellen. Wuzzi Alert Professioneel kost €13,95 per maand, bij alarmering betaalt u €0,18 per minuut.

 

De meest gebruiksvriendelijke SOS knop voor ouderen

Op je oude dag alles uit het leven halen met een veilig gevoel? Dat kan met de SOS knop van Wuzzi Alert®. Onze SOS knop is zeer gebruiksvriendelijk voor ouderen. Direct na het kopen of huren is deze klaar voor gebruik. Naast het gebruik binnenshuis kun je de SOS knop ook meenemen tijdens alle buitenactiviteiten. Zo kun je met een veilig gevoel gaan fietsen, een boodschap doen of een onbezorgd dagje weg. De SOS knop is werkzaam in alle EU-landen. Ideaal dus voor zowel jongeren als ouderen.

Vragen?

Wil je meer informatie over de SOS knop? Wij beantwoorden graag al je vragen.  Zet je vraag eenvoudig op de mail. Liever direct een van onze collega’s aan de lijn? Wij zijn op werkdagen ook telefonisch bereikbaar.