Valalarm

Hier ben je >

Veilig met een valalarm voor ouderen

Ben je niet meer zo goed ter been, maar zou je graag met een veilig gevoel naar buiten willen? Wuzzi Alert is het valalarm voor ouderen waarmee je met één druk op de knop om hulp kunt vragen. Vaak werkt een valalarm alleen binnen, maar het mobiele alarm van Wuzzi Alert kan je ook gewoon buiten gebruiken. Op deze manier heb je naast voldoende bewegingsvrijheid ook een veilig gevoel.

Hoe werkt het?

Het valalarm van Wuzzi Alert werkt zeer eenvoudig en is verkrijgbaar als alarmknop, halssieraad en alarmhorloge. Alle producten werken in principe hetzelfde. Door op de alarmknop te drukken worden de contactpersonen die je hebt opgegeven één voor één afgebeld totdat er iemand je alarmoproep opneemt. Je kan vervolgens direct met deze persoon praten. Door de ingebouwde locatiebepaling weet je contactpersoon direct waar je bent zodat hij of zij snel te hulp kan schieten.

Ons valalarm voor ouderen is bewust uitgezet. Uit eigen onderzoek is namelijk gebleken dat valsensoren veel te goed werken, dit heeft met verschillende oorzaken te maken; man/vrouw, gewicht en manier van dragen. Hierdoor hebben wij er bewust voor  gekozen om deze functionaliteit niet aan te bieden.

Valalarm zonder sensoren

De automatische valdetectie op ons valalarm voor ouderen is bewust uitgeschakeld. Uit eigen onderzoek is namelijk gebleken dat deze valsensoren enerzijds te gevoelig waren en soms ook alarmeerden als er geen sprake was van een val. En anderzijds soms niet alarmeerden als de drager van het alarm wél gevallen was. Omdat veiligheid bij ons voorop staat hebben wij er bewust voor gekozen om deze functionaliteit (die erg afhankelijk is van het gewicht van de gebruiker, de wijze van dragen en bewegen) niet aan te bieden.

Het valalarm bij je dragen

Je kunt het valalarm eenvoudig bij je dragen. Zo draag je de alarmhorloges zoals de Wuzzi Watch Indi om je pols of het persoonsalarm Wuzzi Alert Navi of Wuzzi Alert Pebbles via het bijgeleverde halskoord om de hals. Echter kunnen de Wuzzi Alert Navi en de Wuzzi Alert Pebbles naar wens ook via de bijgeleverde kledingclip aan de kleding gedragen worden. Hierdoor weet je zeker dat het valalarm altijd in de buurt is als je gevallen bent. En de hulp met één druk op de alarmknop bij je is!

GPS tracking op je valalarm

Wees er zeker van dat er bij noodsituaties snel hulp onderweg is. Bij Wuzzi Alert garanderen we altijd bereik. Door de alarmknop in te drukken, verstuur je automatisch je locatie naar je contactpersoon. Daarom is het Wuzzi Alert® alarmsysteem ideaal voor senioren die er graag op uitgaan in de natuur of hun dagelijkse blokje om willen blijven kunnen maken.

Abonnementsvormen

Wuzzi Alert® alarmapparaatjes maken gebruik van de diverse mobiele netwerken. Onze mobiele alarmapparaatjes maken altijd gebruik van de frequentie van het sterkste mobiele netwerk. Zo zijn we ook niet afhankelijk van maar slechts één mobiel netwerk. En kunnen we jou de veiligheid bieden die je zoekt.

Wij bieden 2 verschillende abonnementen aan:

Wuzzi Alert® Sociaal

  • € 9,95 per maand
  • Bij alarmering betaal je € 0,10 per minuut
  • Contactpersonen worden één voor één afgebeld totdat iemand je alarmoproep accepteert.
  • Bij acceptatie kan er direct met elkaar gesproken worden.

Wuzzi Alert® Professioneel

  • € 14,95 per maand
  • Bij alarmering betaal je € 0,10 per minuut
  • Bij alarmeringen sta je 24/7 direct in contact met onze alarmcentrale. Bij een niet levensbedreigende situatie zal onze centralist je contactpersonen één-voor-één afbellen.

Valalarm voor ouderen bestellen

Direct een valalarm van Wuzzi Alert bestellen? Dat kan in onze webshop! Heb je nog vragen? Wij beantwoorden ze graag. Wij zijn bereikbaar op 088-8007788 of via klantenservice@wuzzialert.com.