Valalarm

Hier ben je >

Veilig met een valalarm voor ouderen

Ben je niet meer zo goed ter been, maar zou je graag met een veilig gevoel naar buiten willen? Wuzzi Alert is het valalarm voor ouderen waarmee je met één druk op de knop om hulp kunt vragen. Vaak werkt een valalarm alleen binnen, maar het mobiele alarm van Wuzzi Alert kan je ook gewoon buiten gebruiken. Op deze manier heb je naast voldoende bewegingsvrijheid ook een veilig gevoel.


Hoe werkt het?

Het valalarm van Wuzzi Alert werkt zeer eenvoudig en is verkrijgbaar als alarmknop, halssieraad en horloge. Alle producten werken in principe hetzelfde. Door op de knop te drukken worden de contactpersonen die je hebt opgegeven één voor één afgebeld totdat er iemand opneemt. Je kan vervolgens direct met deze persoon praten. Door de ingebouwde positiebepaling weet je contactpersoon direct waar je bent zodat hij of zij snel te hulp kan schieten.

Ons valalarm voor ouderen is bewust uitgezet. Uit eigen onderzoek is namelijk gebleken dat valsensoren veel te goed werken, dit heeft met verschillende oorzaken te maken; man/vrouw, gewicht en manier van dragen. Hierdoor hebben wij er bewust voor  gekozen om deze functionaliteit niet aan te bieden.

Het valalarm bij je dragen

Je kan het valalarm eenvoudig bij je dragen. Zo draag je de Wuzzi Watch alarmhorloges om de pols en het halssieraad aan een koord (of eigen ketting) om de nek. De Wuzzi Alert Pebbles kunnen aan de lus van een broek of aan de broekriem worden bevestigd, maar kan ook als ketting worden gedragen aan het koord dat bij het product wordt geleverd. Hierdoor weet je zeker dat het valalarm altijd in de buurt is als je gevallen bent.


Abonnementsvormen

Onze mobiele appraatjes schakelen altijd naar het sterkste mobiele netwerk. Zo zijn we niet afhankelijk van 1 mobiel netwerk. Wij bieden 2 verschillende abonnementen aan:

Wuzzi Alert® Sociaal

  • €8,95 per maand
  • Bij alarmering betaal je €0,18 per minuut
  • Contactpersonen worden één-voor-één afgebeld totdat iemand de oproep aanneemt en accepteert.
  • Bij acceptatie kan er direct met elkaar gesproken worden.

Wuzzi Alert® Professioneel

  • €13,95 per maand
  • Bij alarmering betaal je €0,18 per minuut
  • 24/7 direct in contact met onze alarmcentrale. Bij een niet levensbedreigende situatie zal onze centralist de contactpersonen één-voor-één afbellen.

 

Valalarm voor ouderen bestellen

Direct een valalarm van Wuzzi Alert bestellen? Dat kan in onze webshop! Heb je nog vragen? Wij beantwoorden ze graag. Wij zijn bereikbaar op 088-8007788 of via klantenservice@wuzzialert.com.