Veel gestelde vragen

Hier ben je >

Veel gestelde vragen

Wat zijn de meest gestelde vragen over mobiel alarm Wuzzi Alert?

Hieronder vind je de meest gestelde vragen over mobiel alarm Wuzzi Alert en de antwoorden op deze vragen.

Je kunt de Wuzzi Alert® dienstverlening of een Wuzzi Alert® startpakket op de volgende manieren bestellen.

 • In onze webshop
  Als je via onze webshop bestelt, vul je de benodigde gegevens online in. Je kunt het aankoopbedrag dan direct betalen via Ideal, Creditcard of Bankcontact. Achteraf betalen van je aankoopfactuur kan ook. Je ontvangt je aankoopfactuur per e-mail. Zodra wij je betaling ontvangen hebben, wordt het Wuzzi Alert startpakket® met Post.nl naar je verstuurd; en al de volgende werkdag als pakketje bij je bezorgt. Zodra je het nieuwe alarmapparaatje 2 uur hebt opgeladen, is deze direct klaar voor gebruik!
 • In een winkel
  Als je Wuzzi Alert® in een winkel aanschaft, zal een winkelmedewerker de benodigde gegevens rechtsreeks in ons systeem invoeren én activeren. Zodra je het Wuzzi Alert® Startpakket in de winkel hebt afgerekend is je alarmapparaatje – in het geval van een Sociaal abonnement – na 2 uur opladen van het alarmapparaatje direct klaar voor gebruik! Bij een Professioneel abonnement, kun je het alarmapparaatje gebruiken zodra je bericht hebt ontvangen dat je aansluiting is geactiveerd. Dit is binnen 24 uur na aanschaf!
 • Bestellen via een inschrijfformulier
  Als je via het papieren inschrijfformulier in onze folder bestelt, dan vul je alle benodigde gegevens in en stuur je deze op naar:

  Wuzzi Alert®
  t.a.v. klantenservice
  Postbus 3398
  4800 DJ Breda

  Na ontvangst wordt je inschrijfformulier door ons verwerkt en sturen we een aankoopfactuur naar je mailadres. Zodra wij je betaling via bankoverschrijving ontvangen hebben, wordt het Wuzzi Alert startpakket® met Post.nl naar je verstuurd. En al de volgende werkdag als pakketje bij je bezorgt. Zodra je het nieuwe alarmapparaatje 2 uur hebt opgeladen, is deze direct klaar voor gebruik!

Mocht de Wuzzi Alert® dienstverlening of een Wuzzi Alert® startpakket onverhoopt niet aan je verwachtingen voldoen, dan kan je het onbeschadigde en in nieuwstaat verkerende Wuzzi Alert® startpakket, binnen 14 dagen in de originele verpakking op eigen kosten en o.v.v. klantnummer en naam aan ons retourneren.

Wuzzi Alert®
t.a.v. klantenservice
Postbus 3398
4800 DJ Breda

Indien je retourzending de retour voorwaarden voldoet, krijg je binnen 4 werkdagen het aankoopbedrag van je startpakket min de activatie- en verzendkosten van ons teruggestort op het bankrekeningnummer dat bij aanmelding is opgegeven

Je kunt de Wuzzi Alert® dienstverlening altijd per maand op zeggen. De Wuzzi Alert® dienstverlening eindigt dan aan het eind, van de maand die volgt op de maand waarin je opzegt. Bij overlijden wordt de Wuzzi Alert® dienstverlening per direct opgezegd. Opzeggingen kunnen niet met terugwerkende kracht plaatsvinden, meld daarom in het geval van overlijden

Je kunt opzeggen door te bellen met onze klantenservice op telefoonnummer +31 (0)88 – 800 77 88 of te mailen naar klantenservice@wuzzialert.com.

Je kunt je Wuzzi Alert® startpakket of alarmapparaatje altijd aan iemand doorverkopen of weggeven. Zorg dan wel dat diegene ook over de activatiecode beschikt, waarmee het alarmapparaatje opnieuw bij Wuzzi Alert® kan worden aangemeld. De activatiecode wordt gevormd door de laatste 7 cijfers van de barcode op het originele doosje van het alarmapparaat.

Bij aankoop van je Wuzzi Alert® Startpakket ontvangt ieder contactpersoon waarbij een mailadres is ingevuld, op zijn/haar e-mailadres de toegangsgegevens om in te loggen op de Mijn Wuzzi app en/of het online klantenportaal Mijn Wuzzi. Soms komt dit bericht per ongeluk in de map ongewenste e-mail of SPAM folder terecht. Controleer deze indien mogelijk dus.

Als je jouw wachtwoord bent vergeten, kun je in de Mijn Wuzzi app of in het online klantenportaal Mijn Wuzzi, op de knop ‘wachtwoord vergeten’ drukken. Je ontvangt dan per e-mail een nieuw wachtwoord.

Wuzzi Alert® is een mobiel alarm en kan dus probleemloos worden meegenomen naar een nieuw woonadres (binnen de EU). Je kunt je adresgegevens eenvoudig zelf wijzigen in de Mijn Wuzzi app en/of het online klantenportaal Mijn Wuzzi. Eventueel kun je de nieuwe adresgegevens ook mailen naar klantenservice@wuzzialert.com. Vergeet niet om hierbij de naam (van jou als) de gebruiker en/of je klantnummer te vermelden.

Als je een tweedehands Wuzzi Alert® startpakket hebt gekocht of gekregen, dan kun je deze zelf  opnieuw aanmelden voor de Wuzzi Alert® dienstverlening via deze link. Hiervoor heb jij de activatiecode nodig. De activatiecode wordt gevormd door de laatste 7 cijfers van de barcode op het originele doosje van het alarmapparaat.

Mocht je het doosje en/of de activatiecode niet hebben en

 • Naam én het adres van de oorspronkelijke Wuzzi Alert® zijn bekend
  Neem dan contact op met onze klantenservice op telefoonnummer +31 (0)88 – 800 77 88. Onze klantenservice verstrekt je dan de activatie code.
 • Naam en/of het adres van de oorspronkelijke Wuzzi Alert® zijn onbekend
  Indien de naam en/of het adres van de oorspronkelijke gebruiker van het Wuzzi Alert® startpakket ook onbekend zijn. Kun je het alarmapparaatje onder vermelding van je naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres opsturen naar:

  Wuzzi Alert
  a.v. klantenservice
  Postbus 3398
  4800 DJ Breda

  Wij kunnen het alarmapparaat dan voor je uitlezen en zo de activatiecode te achterhalen.

Voor heractivatie wordt € 10,- in rekening gebracht.

Je kunt je bestaande apparaatje hier opnieuw aanmelden.

Op al onze alarmapparaatjes zit de wettelijke garantietermijn van 24 maanden; op de batterij en accessoires zit een garantietermijn van 3 maanden. Deze garantie geldt bij normaal gebruik, schade door uw eigen handelen of dat van anderen valt nooit binnen de garantie.

Mochten er problemen zijn met een alarmapparaat, neem dan contact op met onze klantenservice via telefoonnummer +31 (0)88 – 800 77 88 of per e-mail via klantenservice@wuzzialert.com. Onze klantenservice zal altijd proberen om op afstand een zo nauwkeurige mogelijke analyse te maken om het ontstane probleem voor je op te lossen. Mocht dit niet lukken dan kan je het Wuzzi Alert® startpakket in een beschermde verpakking met begeleidend briefje onder vermelding van je naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres opsturen naar:

Wuzzi Alert
t.a.v. klantenservice
Postbus 3398
4800 DJ Breda

Na ontvangst zullen we zo snel mogelijk het probleem proberen te verhelpen en te bepalen of de eventuele schade onder de garantie valt. En mocht het nodig zijn dan zullen we altijd contact met je op nemen om samen de vervolgstappen te bespreken.

De mobiele alarmapparaatjes van Wuzzi Alert® werken zowel binnen- als buitenshuis; en in heel Nederland en alle andere EU-landen! Onze alarmapparaatjes maken gebruik van alle mobiele netwerken en zoeken automatisch verbinding met het mobiele netwerk met het sterkste signaal.

Dankzij de GPS-functionaliteit op de Wuzzi Alert® alarmapparaatjes is de locatie van jou als gebruiker, eenvoudig te monitoren door je naasten via de Mijn Wuzzi app of het online klantenportaal Mijn Wuzzi. En ben je indien gewenst altijd vindbaar zijn voor je contactpersonen. Natuurlijk kan je deze vindbaarheids-functionaliteit ook uit (laten) schakelen als je dat prettiger vind.

Je kunt ook een veilige zone instellen dankzij de GPS-functionaliteit op de Wuzzi Alert® alarmapparaatjes. Denk hierbij aan een zone van de leefomgeving of een vaste wandel- of fietsroute. Wanneer de veilige zone verlaten wordt, worden de contactpersonen één-voor-één afgebeld met de melding wie de veilige zone op welke locatie verlaten heeft.

Sociaal abonnement
Nadat je SOS-knop hebt ingedrukt gaat alles volledig automatisch. Na enkele seconde hoor je de melding ‘Een moment geduld alstublieft’ ten teken dat het alarm is geactiveerd. Je hoort deze melding totdat één van je contactpersoon je alarmoproep heeft aangenomen. De contactpersoon hoort na het aannemen en accepteren van de alarmoproep, in een gesproken boodschap dat je gealarmeerd hebt; en waar je je op dat moment bevindt. Daarna kunnen jullie met elkaar praten.

Professioneel abonnement
Nadat je SOS-knop hebt ingedrukt gaat alles volledig automatisch. Na enkele seconde hoor je de melding ‘Een moment geduld alstublieft’ ten teken dat het alarm is geactiveerd. Vervolgens wordt de alarmoproep aangenomen door een van de centralisten van onze alarmcentrale. De centralist krijgt je locatie door en daarna kunnen jullie met elkaar praten.