Voordelen van een seniorenalarm met GPS

Hier ben je >

Voordelen van een seniorenalarm met GPS

Met een GPS tracker voor ouderen bent u altijd en overal veilig. Ook als u wat ouder bent, wilt u zoveel mogelijk bewegingsvrijheid hebben. Hierbij wilt u zich wel overal veilig voelen. Dit gaat verder dan de woning of de tuin, maar ook tijdens het uitlaten van de hond, een boswandeling, een fietstocht of tijdens een boodschap in het dorp of in de stad. Dankzij het seniorenalarm met ingebouwde GPS van Wuzzi Alert is dit geen probleem! In dit blogartikel zetten we de voordelen van onze dienstverlening voor u op een rij.

 

Uw locatie is direct bekend

Stel dat er paniek is en u weet even niet waar u op dat moment bent. Met één druk op de knop worden de GPS-coördinaten automatisch omgezet in een gesproken bericht. Uw contactpersoon weet dus niet alleen wie er alarmeert, maar krijgt ook exact te horen waar u zich op dat moment bevindt. U kunt vervolgens ook met uw contactpersoon praten, zodat u ook nog wat extra informatie kan geven over uw locatie. Hierdoor is hulp altijd snel onderweg.

 

GPS tracker op My Wuzzi

Naast het feit dat uw contactpersoon bij alarmering uw locatie in een gesproken bericht ontvangt, is het ook mogelijk om de GPS-coördinaten in de My Wuzzi-app te bekijken. Deze worden in een kaart weergegeven, wat soms een duidelijker beeld geeft van uw locatie dan het gesproken bericht (zeker als uw contactpersoon niet volledig bekend is met de buurt).

 

Seniorenalarm met GPS van Wuzzi Alert

Bij aanschaf van een seniorenalarm met GPS is deze de volgende dag al in huis.

Na opladen is deze direct klaar voor gebruik, zonder installatie en bovendien altijd per maand opzegbaar. Wij beschikken over diverse soorten seniorenalarmen met GPS tracker. Zo is Wuzzi Alert ook te bestellen als GPS horloge voor ouderen. Meer weten over ons assortiment? Bekijk ze in de keuzehulp.