Wij Wuzzi Alert

Hier ben je >

Wij Wuzzi Alert®

Samen Wuzzi Alert®

Wuzzi Alert® mobiel alarm is volledig vraag gestuurd ontwikkeld, samen met gebruikers, betrokken familie, mantelzorgers en zorg- & welzijnsorganisaties. Zo is er met Wuzzi Alert® een bijzonder gebruiksvriendelijke, eenvoudige en betaalbare dienstverlening ontstaan.

Iedere dag werken wij met een team van betrokken mensen met veel plezier aan onze doelstelling; zoveel mogelijk mensen in EU-landen vrijheid en veiligheid bieden met onze dienstverlening. Voor de één betekent deze vrijheid zelfstandig op diverse locaties en tijdstippen kunnen sporten, voor de ander de mogelijkheid om zelf naar school of dagopvang te kunnen reizen. Weer een ander biedt het de ideale oplossing om zo lang en veilig mogelijk in de eigen vertrouwde omgeving te kunnen blijven wonen.

Kernwaarden wuzzi alert
Wuzzi Alert team
Wuzzi alert alarmcentrale

Overkoepelend

De kwaliteit van Qvita

Qvita is marktleider in mobiele alarmering, het bedrijf achter Wuzzi Alert® heeft Bredase roots, met een wereldwijde menselijke visie.  Qvita staat voor kwaliteit van leven (Quality Vita). Wij willen samen met onze medewerkers en partners de kwaliteit van leven van zowel de mobiele alarm gebruikers als dat van hun naasten verbeteren. Die overtuiging van welzijn van de mens, praktiseren we niet alleen voor onze afzetmarkt, maar ook in onze eigen basis: het welzijn van onze medewerkers, (inkoop)partners en relaties.

Daarbij werken we continue aan de verbetering en gebruiksvriendelijkheid van de techniek die met onze mobiele alarmeringsdienstverlening verweven is. Net zoals aan de eenvoud en het gebruiksgemak van onze alarmapparaatjes en aan de toegankelijke wijze waarop men zelf gegevens kan inzien en/of wijzigen in het klantenportaal. En draait onze dienstverlening vanuit verschillende locaties in Nederland. Zodat we altijd een werkende dienstverlening aan kunnen bieden

Zo werkt Qvita met volle overtuiging en inzet aan een veilige, betrouwbare en toekomstbestendige dienstverlening.