Wijziging incassodatum

Hier ben je >

Wijziging incassodatum

Binnenkort verandert de datum waarop de automatische incasso van je Wuzzi Alert abonnement zal plaatsvinden. In dit bericht leggen we je uit waarom dit gaat veranderen en wat je er van merkt.

Wat en waarom?

Momenteel factureren we jou, net als al onze klanten, de eerste kalenderdag van de maand. De incasso vindt vervolgens binnen enkele dagen na deze factuurdatum plaats. Gezien het groeiend aantal klanten dat we bedienen moeten er vele incasso’s tegelijkertijd door ons systeem worden verwerkt.

Om deze verwerking vlotter te laten verlopen, zullen we de facturatie aan onze klanten daarom gaan verspreiden over de maand. Uiteraard krijg jij als klant nog steeds één factuur per maand. Alleen de datum waarop je die in de maand ontvangt en de incassodatum veranderen.

Vanaf wanneer en hoe?

Vanaf 01 juni 2023 zullen we dit nieuwe factuursysteem gaan gebruiken.

Jij ontvangt dan voortaan je factuur op de kalenderdag dat je abonnee bij ons bent geworden.

Stel dat je op 15 september 2020 abonnee bij ons bent geworden, dan ontvang je jouw factuur dus voortaan op de 15de van de maand. De incasso zal dan ongeveer tussen de 15de en de 20ste van de maand plaatsvinden.

Wat merk je hiervan?

De eerste keer dat je jouw factuur op je nieuwe kalenderdag ontvangt:

• Duurt het dus langer dan gebruikelijk voor je jouw factuur ontvangt.

• Ziet de factuuropbouw er éénmalig anders uit dan gebruikelijk.

Dat komt omdat je de factuur pas later hebt ontvangen. Het maandbedrag voor je abonnement is dus naar verhouding aangepast aan deze langere periode, die er tussen je facturen heeft gezeten.

Daarna ontvang je voortaan je factuur weer elke maand op deze nieuwe datum. En ziet je factuur er weer uit zoals je dat gewend bent.

Wuzzi Alert, wijziging incassodatum

Vragen?
Heb je nog vragen? Bel ons dan op +31 (0)88 – 800 77 88. We zijn bereikbaar op werkdagen tussen 08.00 en 19.00 uur en op zaterdagen tussen 9.30 en 16.00 uur. Of mail met onze klantenservice op klantenservice@wuzzi.com we zijn er graag voor je.

Met vriendelijke groet,

Nico van der Velden
Hoofd consument & communicatie Wuzzi Alert